Anunturi imobiliare Bucuresti - consulta oferta noastre de apartamente, case/vile, terenuri si ansambluri rezidentiale Sitemap

Ansambluri rezidentiale Bucuresti -> Blocuri noi Bucuresti

Confort Urban Villas

Vile-Confort0Urban-900x675

Detalii proiect CONFORT URBAN VILLAS

Dezvoltatorii conceptului Confort Urban Residence, cel mai mare proiect imobiliar din sectorul 5 al capitalei, care numara la ora actuala 26 blocuri de locuinte in zona Salaj, au decis inceperea unui nou proiect imobiliar major compus din vile cu regim redus de inaltime (parter + 1 etaj), ce urmeaza sa fie construit in etape in zona Bragadiru – Ilfov, foarte aproape de zona Prelungirea Ghencea.

Noul proiect Confort Urban Villas, a carui constructie a inceput deja, este amplasat la granita dintre Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov – orasul Bragadiru, avand acces direct si imediat in Prelungirea Ghencea.

Amplasat la doar 2 minute de mers pe jos de statia RATB, complexul de vile ofera un acces facil la punctele de interes din zona, dar si catre zone importante din Capitala. Iesirea rapida catre Prelungirea Ghencea si cea catre Soseaua Alexandriei, fac ca pozitia proiectului sa fie una ideala, ferita de zgomotul orasului, dar in acelasi timp in imediata apropiere a punctelor de interes: scoli si gradinite, centre comerciale si hipermarketuri, piete si parcuri, centre de intretinere corporala si fitness, unitati bancare si spitalicesti. In viitor zona urmeaza sa beneficieze inclusiv de metrou, lucrarile fiind deja incepute.

Scoli: Nr. 279, Nr. 2, Nr. 11 – Scoala Speciala Sfanta Maria.

Gradinita: Nr. 218, Nr. 230, Nr. 273.

Supermarketuri: Mega Image, Lidl, Profi.

Transport in comun: la 100 m – 2 minute de mers pe jos – autobuze 122 si 222.

Transport in comun in vecinatate: autobuze 105, 268, 368, 385, 668.

Din punct de vedere constructiv, imobilele vor fi executate pe cuzineti, plansee beton, inchideri din caramida Porotherm de 30 cm, termoizolatie de 10 cm, tencuieli mecanizate, sape elicopterizate, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, tamplarie Veka -5 camere – 70 mm, acoperis tabla tip Lindab.

Fiecare vila va beneficia de:

  • finisaje dupa propriul gust, la alegere dintr-o gama variata de modele si culori (gresie, faianta, parchet, usi de interior);
  • bai complet echipate (cazi, cabine de dus, lavoare, baterii etc.);
  • centrala termica proprie Immergas, calorifere, precum si aparataj electric (intrerupatoare, comutatoare, prize etc.);
  • scara interioara din beton si mana curenta inox;
  • balcoane cu parapet din sticla securizata;
  • 2 locuri de parcare;
  • gradina amenajata cu gazon si delimitata cu gard;
  • terasa placata cu gresie de exterior;
  • utilitati contorizate individual – apa, gaze, curent electric.

Va propunem trei variante de compartimentare (pe care le poti studia mai jos) cu trei sau patru camere, cu doua sau trei bai, cu unul sau doua spatii pentru dressing, dar iti oferim si posibilitatea sa iti personalizezi compartimentarea, daca faci o rezervare in timpul constructiei.

Tip vila Suprafata Suprafata gradina Pret de la Schita
Vila tip 1 122 mp 27 mp 74.900 euro vila tip 1
Vila tip 2 121 mp 47 mp 77.900 euro vila tip 2
Vila tip 3 130 mp 51 mp 83.900 euro vila tip 3

Preturile au fost gandite pentru tine, clientul nostru, fiind comparabile cu pretul unui apartament de trei sau patru camere in aceeasi zona.

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil. Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Vezi site-ul de prezentare al proiectelor Confort Urban Residence
www.conforturban.ro

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Confort Urban Villas la nr. de telefon : 0734.630.858. – Ramona Ganea.

Date de contact