Anunturi imobiliare Bucuresti - consulta oferta noastre de apartamente, case/vile, terenuri si ansambluri rezidentiale Sitemap

Ansambluri rezidentiale Bucuresti -> Blocuri noi Bucuresti

Family Residence Villas

Family Residence Villas, este cel mai mare Ansamblu Rezidential compus din vile insiruite ce se dezvolta in Zona de Sud a Capitalei, venind cu o propunere ingenioasa in ceea ce priveste modul in care alegi sa locuiesti, oferind spre vanzare Vile compuse din 3 camere, cu un regim de inaltime redus si teren in proprietate.

Datorita amplasamentului excelent, ansamblul beneficiaza de acces rapid la mijoacele de transport in comun (RATB/Metrou) precum si la marile centre si galerii comerciale aflate in zona, accesul facandu-se direct din Soseaua Oltenitei sau Soseaua Berceni.

Family Residence Villas va avea in componenta, in prima faza, 43 de unitati locative construite pe un teren de 5.000 mp, ce sunt oferite spre vanzare in stadiu complet finisat (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, cu locuri de parcare amenajate incluse in pret si teren propriu pentru fiecare locuinta.

Model Suprafata Pret Detalii
vila 3 camere 82 mp utili
+ 30 mp pod
67.500 euro65.000 euro (TVA 5% inclus)

La plata cash, pretul este de 60.000 euro!

Dezvoltatorul ofera posibilitatea de a interveni  asupra modului in care se finiseaza imobilul ales de dvs.  personalizandu-l dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Family Residence Villas la tel 0721.781.019, Alin Cirstea – Manager de Proiect.

Date de contact
Nume: Alin Cirstea
Telefon: 0721.781.019
Email: alin@sudrezidential.ro
Website: Click aici