Anunturi imobiliare Bucuresti - consulta oferta noastre de apartamente, case/vile, terenuri si ansambluri rezidentiale Sitemap

Ansambluri rezidentiale Bucuresti -> Blocuri noi Bucuresti

Family Villas Bragadiru – ansamblu rezidential de vile

Zona: Bragadiru

Family Villas Bragadiru

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential compus din 80 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex. Proiectul este desfasurat pe o suprafata de peste 22.000 mp la intrarea in Orasul Bragadiru.

Localizare Family Villas Bragadiru:

Family Villas Bragadiru este amplasat  pe Strada Iederei, oras Bragadiru, langa artera principala – Soseaua Alexandriei, la doar 5 minute de Capitala si beneficiaza de acces rapid catre caile de acces majore si catre punctele de interes din orasul Bragadiru.

Imobilele din cadrul proiectului rezidential sunt construite cu o mare atentie la detalii, din cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind executata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 70) si tencuiala decorativa, iar la interior sunt izolate cu vata minerala de 5 cm, ignifugata, marca URSA si rigips, optimizand astfel coeficientul termic la maxim.

Vilele se vand complet finisate, beneficiaza de centrala proprie Protherm – licenta Vaillant, in condensatie, cu o putere de 24kw, calorifere din aluminiu de inalta calitate si obiecte sanitare din ceramica de la Romstal, tamplarie PVC cu geam termopan de 5 camere Rehau – 70 mm cu geam termopan low-e 4 seasons, glafuri interioare si exterioare, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, prize si intrerupatoare, iar contorizarile sunt individuale, toate pentru un consum minim si costuri optimizate.

Preturi vile – Family Villas Bragadiru

Vila individuala suprafata utila 117.5 mp,cu gradina de 170 mp 87.900 euro(TVA 5% inclus) casa individuala
Vila duplex suprafata utila 117.5 mp,cu gradina de 127 mp 75.900 euro(TVA 5% inclus)

Finisaje

Vilele din Family Villas Bragadiru se vand “la cheie” – complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de:

 • centrala proprie de apartament Protherm – licenta Vaillant, in condensatie, 24 kw;
 • calorifere din aluminiu de la Romstal;
 • apometre;
 • usi de interior – Best Imperial;
 • usa intrare antiefractie – Best Imperial;
 • tamplarie pvc 5 camere – Rehau, 70 mm, wenge;
 • geam termopan low-e 4 seasons;
 • glafuri interioare;
 • glafuri exterioare;
 • gresie, faianta si parchet de import;
 • obiecte sanitare in baie, din ceramica, de la Romstal.

Vezi mai multe detalii despre ansamblul de vile Family Villas Bragadiru pe www.SudRezidential.ro

Date de contact
Nume: Adrian Craciun
Telefon: 0728.988.632
Email: adrian.craciun@sudrezidential.ro