Anunturi imobiliare Bucuresti - consulta oferta noastre de apartamente, case/vile, terenuri si ansambluri rezidentiale Sitemap

Vanzari apartamente Bucuresti -> Anunturi imobiliare Bucuresti

Garsoniera noua 23.000 euro in ansamblul Sud Garden Residence

Garsoniera de vanzare in ansamblul Sud Garden Residence. Imobil nou cu o structura de rezistenta din beton armat si caramida porotherm de 25 cm la exterior, compartimentat cu caramida de 11,5 cm si izolat termic cu polistiren de 10 cm, cu un regim de inaltime D+P+3 etaje, amplasat in imediata vecinatate a statiei de metrou Berceni Dimitrie Leonida. Garsoniera se vinde complet finisata cu parchet, gresie si faianta de import, este echipat cu centrala termica de apartament, calorifere din aluminiu, obiecte sanitare moderne din ceramica in baie, tamplarie PVC Rehau cu geam termopan 4 anotimpuri, usa intrare anti-efractie, usi interioare din lemn, videointerfon si aparat de aer conditionat 12.000 BTU. Daca rezervarea apartamentului se face in timp util va putei personaliza finisajele dupa propriu gust, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori pentru gresie, faianta si usi interioare.

Pretul imobilului este de doar 23.000 Euro. Mai mult, in pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare si TVA 5%.

Pret: 23.000 Euro
Tip: garsoniera
Suprafata utila: 35.23 mp
Adresa: Strada Amurgului nr. 77
Etaj: parter
Bai: 1
Date de contact
Nume: Cristi Farcas
Telefon: 0721.827.390
Email: cristi.farcas@sudrezidential.ro
Top House Residence Berceni