Anunturi imobiliare Bucuresti - consulta oferta noastre de apartamente, case/vile, terenuri si ansambluri rezidentiale Sitemap

Vanzari apartamente Bucuresti -> Anunturi imobiliare Bucuresti

Garsoniera noua, disponibila imediat – 800 metri Metrou Dimitrie Leonida

Garsoniera noua, disponibila imediat – 800 metri Metrou Dimitrie Leonida, la pretul de 17.500 euro. Avans minim necesar programul PRIMA CASA de 875 euro! Ansamblul rezidential Viva Residence 4!

Locuinta are o suprafata utila totala de 26.55 mp, este disponibila la parterul inferior al imobilului, se vinde complet finisata si este dotata cu: centrala proprie de apartament Immergas 24 kw si calorifere din otel, usi interior de cea mai buna calitate, tamplarie PVC Rehau cu geamuri termopan 5 camere Low-e, gresie si faianta, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in baie. Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului si fiecare apartament dispune de conotizari individuale. Pretul locuintei este de 17.500, include un loc de parcare GRATUIT, iar la plata cash beneficiati de un DISCOUNT DE 5%.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ma puteti contacta la nr. de telefon: 0730.245.876 sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Sos. Oltenitei nr. 394 A, Berceni, Sector 4 (capat tramvai 11 si 34), Strada Amurgului, nr. 77 (intrare din Sos. Berceni) sau Drumul Fermei, nr.99, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale din zona de Sud.

Pret: 17.500 Euro
Tip: garsoniera
Suprafata utila: 26.55 mp
Date de contact
Nume: Roxana Ratcu
Telefon: 0730.245.876
Email: roxana@sudrezidential.ro
Top House Residence Berceni