Anunturi imobiliare Bucuresti - consulta oferta noastre de apartamente, case/vile, terenuri si ansambluri rezidentiale Sitemap

Ansambluri rezidentiale Bucuresti -> Blocuri noi Bucuresti

Vitan Residence 2

Ansamblu rezidential Vitan
Zona: Vitan

Complexul rezidențial Vitan Residence 2 se află în zona centrală a capitalei, adiacent de Șos. Mihai Bravu și Splaiul Unirii, la câteva minute de Mall-ul din Calea Vitan.

Amplasarea va permite viitorilor locatari deplasarea fără efort către orice punct al orașului, oferind accesul cu ușurință la toate mijloacele de transport terestru și metrou.

Ansamblul de locuinte Vitan Residence 2 este un proiect in curs de executie în București, în vecinătatea Complexului MALL din Calea Vitan, la 50 de metri de metrou Mihai Bravu, mărginit de străzile Moților și Vitejilor.

Faza intai a Complexului este alcătuită din doua imobile, cu un regim de înălțime P+ 12 etaje, care oferă 150 de apartamente. Terasele vor fi circulabile și amenajate corespunzător.
Terenul pe care este amplasat ansamblul are o suprafață de 6.200 mp și beneficiază de acces atât din Str. Moților cât și din Str. Grădinari.

RPF Development este un dezvoltator imobiliar care investește în fiecare dintre proiectele sale mai mult decât capital. Am îmbinat orientarea noastră pentru integritate, onestitate și profesionalism cu o echipă experimentată și devotată clientului. Fiecare proiect este unic, iar pentru asta investim creativitate și muncă susținută pentru a găsi soluții care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Rezultatele muncii noastre creează oportunități neașteptate atât partenerilor noștri, cât și comunităților pentru care construim. Indiferent dacă realizează noi parteneriate și investiții care să profite de tendițele pieței, dezvoltă noi amplasamente pentru constructori sau introduce concepte originale pe piața imobiliară, RPF Development se străduiește să asigure beneficii partenerilor săi de afaceri și să ofere excelență tuturor acțiunilor sale, pentru a conferi plus valoare industriei din care face parte.

Imobilul 2S+P+12 in total de 150 de apartamente : garsoniere, 2 si 3 camere si penthouse
Complexul rezidential se află în zona centrală a capitalei, adiacent de Sos. Mihai Bravu si Splaiul Unirii, la câteva minute de Mall-ul din Calea Vitan

Avantaje:
- acces facil la mijloacele de transport
- acces rapid la:
- Unirea
- Bucureşti Mall
- Staţia de metrou Mihai Bravu ,Timpuri Noi
- Parcul Tineretului
- Palatul Copiilor
- Hypermarketuri( Real ,Billa,Gima)
- Scoli,gradinite
- Centre medicale
- arhitectura moderna ,compartimentare flexibila(majoritatea apartamentelor sunt decomandate). In cadrul ansamblului va puteti alege diferite tipuri de apartamente, de la garsoniere pana la penthouse de 5 camere, suprafetele fiind cuprinse intre 37 mpc si 225 mpc
- locuri de parcare subterane .

Finisaje si dotari:
Finisajele interioare si exterioare sunt din import, de cea mai buna calitate
Vitan Residence, un complex de apartamente de primă clasă, a fost proiectat pentru a asigura confortul vietii la oras. Facilitătile moderne la preturi accesibile reprezintă marca acestui ansamblu de locuinte impresionant.

Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan integral, elemente care vor asigura un confort termic deosebit. Finisajele cuprind materiale atent alese, îmbinând calitatea fără compromis cu un design modern si atrăgător:
• parchet trafic intens de productie europeană;
• obiecte ceramice disponibile în mai multe culori si modele;
• băile sunt complet echipate cu obiecte sanitare;
• usi interioare din lemn, furniruite;
• racordare la cablu TV, internet de mare viteză si pregătire pentru aer conditionat.
- contoare individuale pentru utilitati;
-lifturi Schindler

Preturi
Direct de la Dezvolatator
Modalitati de plata:
Plata integrala la antecontract:
garsoniere:de la 39.185 euro inclus TVA(5%)
2 camere :de la 66.678 euro inclus TVA(5%)

20% la avans restul la receptie.
garsoniere :de la 43.103 euro inclus TVA(5%)
2 camere :de la 73.345 euro inclus TVA(5%)
Loc parcare subteran : 10000 euro + TVA
Termen finalizare septembrie 2012

Date de contact
Telefon: 0736.000.111
Website: Click aici