Anunturi imobiliare Bucuresti - consulta oferta noastre de apartamente, case/vile, terenuri si ansambluri rezidentiale Sitemap

Ansambluri rezidentiale Bucuresti -> Blocuri noi Bucuresti

Viva Residence 4

Viva Residence 4 – ansamblu rezidential situat la 2 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida !

Dezvoltatorii proiectului Viva Residence lanseaza cel de-al 4-lea Proiect Imobiliar, ce compleateaza seria ansamblurilor Viva de succes intr-un mod mult mai amplu decat pana acum si ne promit un Mega Ansamblu Rezidential, cu multiple facilitati si o serie de imbunatatiri majore, menite sa aduca un plus  de valoare acestui concept imobiliar extrem de cautat de catre clientii SudRezidential.ro.

  • Ansamblu residential cu 7 Blocuri construite pe o suprafata de teren de 10000 mp cu un regim de inaltime : D + P +3 +EM .Acoperis table tip Lindab, tencuiala decoartiva pe fatada de la Duraziv
  • Structura pe cadre de beton iar compartimentarea este facuta cu caramida poroterm. Izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm.
  • Termopane Aluplast Germania cu 6 camere, geam 4 anotimpuri, Glafuri int si ext din PVC.
  • Centrala Immergas de 24 kw, usa metalica, lift silentios (electric ), Video-interfon.
  • Distanta intre blocuri este de 12 mp, iar intre blocul 3 si 4 va fi un loc de joaca si recreere cu o suprafata aproximativa de 200 mp.
  • Finisajele la alegere: Gresie + Faianta spania, Parchet de 8 mm (pt trafic intens), Usa metalica antiefractie, usi interioare la alegere, Obiecte sanitare (nu foloste romstal).
  • Un loc de parcare inclus (bonus) nedezmembrat (cota indiviza).
  • Utilitati: Apa nova (de la viva 3 ), Distrigaz, enel, canalizare.
  • Tva – 5% inclus. Rezervarea 500 euro. Discount la cash de 5 %.
Preturi apartamente Viva Residence 4
Garsoniere, 26.55 mp -> 19.500 euro
Apartamente 2 camere, 64,85 mp -> 45.500 euro
Apartamente 3 camere, 76,85 mp -> 57.500 euro
vezi toate apartamentele si disponibilitatea acestora pe siteul ansamblului!

Imobilele vor fi construite pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor se vor face cu ajutorul caramizilor Porotherm peste care va fi aplicata izolatia exterioara din polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de la Duraziv.

Tamplaria pvc cu geam termopan este de la Aluplast si va avea 6 camere, geamul folosit este tip 4 anotimpuri, iar ca si noutate se vor folosi glafuri interioare si exterioare de la aceeasi companie de profil.

Toate imobilele vor fi dotate cu lifturi silentioase si rapide, iar daca suntem la capitolul noutati, cred ca trebuie sa mentionam ca aceste apartamente vor beneficia de video interfon modern montat in fiecare apartament, fara alte costuri suplimentare.

Afla chiar acum mai multe detalii despre proiect sau despre imobilele disponibile in Viva residence 4 la tel 0724.205.825. Persoana de contact: Stelian Grigore –Manager de Proiect.

Viva Residence 4
www.vivaresidence.ro

 

Date de contact
Nume: Stelian Grigore
Telefon: 0724.205.825
Website: Click aici